Particuliere inboedelverhuizingen

Friesland Verhuizingen is specialist in het verhuizen van inboedels.

Wij hebben een jarenlange ervaring met het verhuizen van particuliere inboedels.

Het merendeel van de inboedelverhuizingen vindt plaats binnen Nederland maar ook internationale verhuizingen kunnen wij voor u verzorgen.

Het aller belangrijkste van iedere verhuizing is: heldere en duidelijke afspraken. Wat doen onze verhuizers? Wat doet de klant? Hoe laat mogen we beginnen? Hoe zit het met de verzekering? Wanneer en in welke tijdsduur wordt de verhuizing uitgevoerd?

 

Afspraken maken, afspraken bevestigen en afspraken nakomen zijn de basis voor onze verhuizingen.

Omdat elke verhuizing maatwerk is hanteren wij een gestructureerde werkwijze. Deze is er op gericht om u als hoog gewaardeerde klant maximaal te ondersteunen tijdens dit ingrijpende proces. Verhuizen is emotie en daarom zijn wij u graag van dienst met onze jarenlange ervaring.

Onze verhuisadviseur maakt een afspraak met u, brengt al uw wensen en eisen in beeld en legt deze vast. Dit doen wij middels een geheel vrijblijvend persoonlijk bezoek aan u waarbij wij de gehele verhuizing tot in de kleinste details met u bespreken.

Naast de verhuizing van uw inboedel verzorgen wij desgewenst ook de dé– en montage werkzaamheden van zowel de moderne linnenkasten als de antieke kussenkast.

Tevens kunnen wij alle in- en uitpakwerkzaamheden voor u uitvoeren van zowel breekbare items, kleingoed en linnengoed, als boeken.

Om uw hangkleding schoon, droog en kreukvrij te vervoeren, gebruiken wij speciaal daarvoor ontworpen hangkledingboxen of garderobedozen.

 

Gideon Korsten

Beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag
Gideon Korsten

Hoe kan ik u helpen?

Kunnen we u helpen?

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.